Karatay Fen Lisesi KTO Karatay Üniversitesi İşbirliği

Karatay Fen Lisesi KTO Karatay Üniversitesi İşbirliği

Karatay Fen Lisesi ve Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi arasında eğitim, sportif, kültür ve sosyal faaliyetlerin iş birliği içerisinde düzenlenmesine yönelik protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Bu protokol sayesinde;

Öğretim programlarının geliştirilmesi, öğretmenlerin hizmet içi eğitimleri, eğitim ortamlarının iyileştirilmesi, üretimin artırılması, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi ve benzeri çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla Üniversite tarafından uygun görülen şartlarda uzmanlık desteği sağlanacaktır.

Lise öğrencilerinin Üniversitenin akademik ve araştırma birimlerini ziyaret etmesine ve birimlerden uygun görülen şartlarda faydalanmasına imkân sağlanacaktır.

Lise öğrencilerinin sportif, kültürel, bilimsel konularda yapacağı çalışmalarda üniversite yönetiminin uygun bulması halinde, gerekli akademik desteği verecektir.

...............................

Bu protokolü imzalayan okul müdürümüz Hayrettin ÇİMEN ve KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram SADE bu protokolün öğrencilerimize hayırlı olması temennisinde bulundular.  

26.01.2017 5367